Türkiye ile Japonya Arasındaki Diplomatik İlişkilerin Tesisinin 100. Yıldönümü

2024 yılı Türkiye ile Japonya arasında diplomatik ilişkilerin tesis edilmesinin 100’üncü yıldönümüdür. Nisshin Seifun Turkey olarak Türkiye ve Japonya arasındaki diplomatik ilişkilerin başlangıcının 100. yılını gururla kutlamaktan memnuniyet duyuyoruz. Bu önemli kilometre taşı, iki ülke arasındaki güçlü dostane ilişkilerin ve stratejik ortaklığın bir simgesidir.

1924 yılından itibaren atılan adımlarla, bugün Türkiye ve Japonya’nın birbirine daha da yaklaşmış, güçlü bir iş ortaklığı ve kültürel bağlarla örülmüş bir ilişkiye dönüşmüştür. Bizler, Nisshin Seifun Turkey ailesi olarak, bu köklü dostluğun bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz.

Türk ve Japon kültürlerinin eşsiz özelliklerini bir araya getirerek, yüksek kalite standartlarımızla ve “Güvenli & Güvenilir” stratejisiyle ürettiğimiz makarna ile her geçen gün daha fazla insanın damak tadına ve sofrasına dokunuyoruz. Nisshin Seifun Group, Marubeni ve Nuh’un Ankara gibi değerli iş ortaklarımızla birlikte, “Büyüme”, “Yerelleşme” ve “Kendine yetebilme” vizyonumuzu büyük bir kararlılıkla sürdürüyoruz.

100 yıl boyunca ekonomik, kültürel ve afet önleme gibi alanlarda birçok başarıya imza atan iki ülkenin bu anlamlı yıl dönümünde, Nisshin Seifun Turkey olarak, bu köklü dostluğun bir parçası olmaktan gurur duyuyor ve bu anlam dolu ilişkiyi bir adım daha ileri taşımanın heyecanını yaşıyoruz.

Siz değerli müşterilerimize, iş ortaklarımıza ve tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz. Birlikte geçirdiğimiz bu 100 yıl boyunca kurduğumuz güçlü bağları, daha nice yıllara taşımak için sabırsızlanıyoruz.

 

Japonya Büyükelçiliği, Türkiye web sitesi
https://www.tr.emb-japan.go.jp/itpr_tr/JaponyaTurkiye100.html